Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun apartman görmek

Rüyada uzun apartman görmek

Rüyada uzun apartman görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, variyetini çoğaltacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun apartman gördüyseniz:

  • İçsel kaynaklarınızı özel bir ilişkinize göre yönlendirebilirsiniz.

Rüyada uzun apartman görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmandan atladığını görmek kimseye minnet etmeyeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, şansın yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada apartman dairesine taşınmak çok üzüntü yaşayacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, maddi açıdan ferahlamaya, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada apartman boşluğu görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına işarettir.

Rüyada apartman çıkmak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada yeni apartmanlar görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments