Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek apartman görmek

Rüyada yüksek apartman görmek

Rüyada yüksek apartman görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yüksek apartman gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük veya daha tecrübeli kişiler zor zamanlarınızda size fikir verebilirler.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek apartmanda olmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına yorulur.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına inanılır.

Rüyada yüksek apartman görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek apartman görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments