Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin apartmandan düştüğünü görmek

Rüyada birinin apartmandan düştüğünü görmek

Rüyada birinin apartmandan düştüğünü görmek ikinci bir şans vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin apartmandan düştüğünü gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Rüyada apartmandan düştüğünü görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin apartmandan düştüğünü görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Rüyada apartman sitesi görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına inanılır.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek apartman görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yeni bir ortama girileceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalettir.

Rüyada bitmemiş apartman görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman dairesine taşınmak neşe ve sağlıkla geçeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada apartmanda görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments