Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çok apartman görmek

Rüyada bir çok apartman görmek

Rüyada bir çok apartman görmek işlerinizin bozulacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çok apartman gördüyseniz:

  • Belli kişiler aniden sizi nasıl memnun edecekleri üzerine daha fazla düşünmeye başlayabilirler.

Rüyada apartmanı süpürmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine işaret eder.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak parasal durumun düzeltileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada sarı apartman görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada apartmana tırmanmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada apartman girişi görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, onlara hocalık edeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine yorulur.

Rüyada apartman site görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir çok apartman görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman satın almak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, hasta olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments