Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmek için görüşmek

Rüyada evlenmek için görüşmek

Rüyada evlenmek için görüşmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, böylece kendine güveneceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yılmayacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenmek için görüşmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular veya aile ilişkileri yorucu ya da yıpratıcı olabilir.

Rüyada evlenmek için görüşmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada telefonla görüşmek kazancının düşeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle görüşmek korkularından kurtulacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle görüşmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada bir kadınla görüşmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments