Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle telefonda görüşmek

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, işlerinin azalacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kudret sahibi olacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına işaret eder.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda görüşmek edilen duaların kabul edileceğine, hızlanacağına, bir organizasyona katılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonla görüşmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, insanlarla bir araya geleceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments