Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla görüşmek

Rüyada bir kadınla görüşmek

Rüyada bir kadınla görüşmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada bir kadınla görüşmek gördüyseniz:

  • Manevi açıdan güçlüsünüz.

Rüyada kadınla görüşmek yüzünün de güleceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadınla görüşmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek sevindirici haberler alınacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada telefonla görüşmek kötü gidişe dur denileceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, elindekileri de yitireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşla görüşmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalettir.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye işaret eder.

Rüyada eski eşle görüşmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments