Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla telefonda görüşmek

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kafa dinleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek gördüyseniz:

  • Dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına inanılır.

Rüyada başbakanla görüşmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla görüşmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda görüşmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, suç işleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments