Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle görüşmek

Rüyada birisiyle görüşmek

Rüyada birisiyle görüşmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birisiyle görüşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişileri kendinize çekiyorsunuz.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada biriyle görüşmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada görüşmek istememek hayalkırıklıklarının giderileceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla görüşmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, el üstünde tutulacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonda görüşmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, hedeflerini tutturamayacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle görüşmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinle görüşmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments