Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle görüşmek

Rüyada eski sevgiliyle görüşmek

Rüyada eski sevgiliyle görüşmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, hayatının kolaylaşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle görüşmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle görüşmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşle görüşmek büyük bir tartışma yaşayacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski arkadaşla görüşmek lüksüne de lüks katacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, geniş geniş yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle görüşmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarla görüşmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına delalet eder.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek onu borçtan kurtaracağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments