Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla görüşmek

Rüyada telefonla görüşmek

Rüyada telefonla görüşmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, kendi işinin patronu olunacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, doktordan doktora koşturacağına yorulur.

Rüyada telefonla görüşmek gördüyseniz:

  • Nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonla görüşmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda görüşmek işlerinin toparlanacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, iyi geçim halinde kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments