Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle telefonda görüşmek

Rüyada biriyle telefonda görüşmek

Rüyada biriyle telefonda görüşmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, şansının hep açık olacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına delalettir.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına yorulur.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, iyi şartlara kavuşacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek zorluklarını aşmayı bileceğine, çok yıpranacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonla görüşmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada telefonda görüşmek geçmişi unutup geleceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments