Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin yok olduğunu görmek

Rüyada evinin yok olduğunu görmek

Rüyada evinin yok olduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulur.

Rüyada evinin yok olduğunu gördüyseniz:

  • Sizden istenenleri yerine getirerek destek bulabilirsiniz.

Rüyada evin kapısı yok görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin yok olduğunu görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, yaşananları unutturacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine delalettir.

Rüyada evinin yok olduğunu görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada kapının yok olduğunu görmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yok etmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret eder.

Rüyada yok olduğunu görmek çıkmaza düşeceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada yokus yukarı çıkmak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kaşların yok olduğunu görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments