Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının yok olduğunu görmek

Rüyada kapının yok olduğunu görmek

Rüyada kapının yok olduğunu görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kapının yok olduğunu gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Rüyada kapının yok olduğunu görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına delalettir.

Rüyada evin kapısı yok görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına yorulur.

Rüyada evin yok olduğunu görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinleri yok etmek afiyette giden düzeninden olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada burnunun yok olduğunu görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına inanılır.

Rüyada yok olmak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişi yok görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada birinin yok olduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments