Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin yok olduğunu görmek

Rüyada evin yok olduğunu görmek

Rüyada evin yok olduğunu görmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin yok olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizde hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada evin kapısı yok görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin yok olduğunu görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada evin yok olduğunu görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eli yok görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerinin yok olduğunu görmek kalabalıktan uzak olacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabenin yok olduğunu görmek düşmanların çok üzüleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının yok olduğunu görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına yorulur.

Rüyada yok etmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments