Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yok olduğunu görmek

Rüyada yok olduğunu görmek

Rüyada yok olduğunu görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yok olduğunu gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler faydalı olabilir.

Rüyada kaşların yok olduğunu görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine delalettir.

Rüyada şeytanı yok etmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapının yok olduğunu görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kolunu yok görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada dişi yok görmek hanesine güneş doğacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işarettir.

Rüyada kabenin yok olduğunu görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın yok olduğunu görmek daha temkinli ve garantici olacağına, terfi edeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yokus cikamamak kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments