Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yok etmek

Rüyada yok etmek

Rüyada yok etmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, patron olunacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, en pahalı evlerde oturacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yok etmek gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki simalar değişebilir.

Rüyada eli yok görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işarettir.

Rüyada elleri yok görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin kapısı yok görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cin yok etmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dişinin yok olduğunu görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kolunu yok görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin yok olduğunu görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerinin yok olduğunu görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments