Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokus yukarı çıkmak

Rüyada yokus yukarı çıkmak

Rüyada yokus yukarı çıkmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada yokus yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Boşuna endişelenmeyin.

Rüyada yokus yukarı çıkmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, hem verimi yükselteceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Rüyada her şeyin yok olduğunu görmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yokus tırmanmak kazancını arttıracağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunu yok görmek hayırlı bir hayat süreceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenin yok olduğunu görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada yok etmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın yok olmasını görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin yok olduğunu görmek iyi habere, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, karalar bağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments