Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısı yok görmek

Rüyada evin kapısı yok görmek

Rüyada evin kapısı yok görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına inanılır.

Rüyada evin kapısı yok gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Rüyada evin kapısı yok görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapının yok olduğunu görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin yok olduğunu görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada evin yok olduğunu görmek elinin dara düşmeyeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada cini yok etmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada yok olduğunu görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolu yok görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, yüzünün her daim güleceğine delalet eder.

Rüyada birden yok olmak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments