Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşların yok olduğunu görmek

Rüyada kaşların yok olduğunu görmek

Rüyada kaşların yok olduğunu görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına delalet eder.

Rüyada kaşların yok olduğunu gördüyseniz:

  • Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz.

Rüyada kaşlarının yok olduğunu görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Rüyada kaşların yok olduğunu görmek çok hayırlı insan olunacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada dişlerinin yok olduğunu görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada okulda yoklama almak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokus yukarı çıkmak daha çok kazanç elde edeceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada ayın yok olduğunu görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada evin yok olduğunu görmek hayata küseceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada burnunun yok olduğunu görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments