Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, dertlerinden kurtulacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, hayatının iplerini eline alacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına rivayet eder.

Rüyada evinin tavanından su damladığını gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde tartışmalara açık olacaksınız.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek hayallerinin suya düşeceğine, pek az kazanç getireceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına işaret eder.

Rüyada tavandan kan damladığını görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet eder.

Rüyada evinin damladığını görmek çok rahat bir nefes alacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, hataların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada su damlamak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, onun her zaman başında olacağına inanılır.

Rüyada su damladığını görmek sorunların hallolacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulur.

Rüyada su damlacıkları görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine işarettir.

Rüyada eve su damladığını görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, hayatına bakacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments