Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su damladığını görmek

Rüyada su damladığını görmek

Rüyada su damladığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada su damladığını gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı güçlendirebilir veya eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada suyun damladığını görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, hatalı yollara sapılacağına inanılır.

Rüyada su damlamak hayatın keyifli bir hale geleceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet eder.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eve su damladığını görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su damladığını görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada su damlacıkları görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan su damladığını görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments