Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin tavanından su damladığını görmek

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek yarasını saracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, umutsuzluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada evin tavanından su damladığını gördüyseniz:

  • Geleceğinizi dikkatle ele alarak mevcut ilişkileriniz hakkında kararlar alabilirsiniz.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, işinden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavandan kan damladığını görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin damladığını görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine inanılır.

Rüyada suyun damladığını görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan su damladığını görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada su damlamak bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına işaret eder.

Rüyada su damlacıkları görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments