Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin damladığını görmek

Rüyada evinin damladığını görmek

Rüyada evinin damladığını görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına alamet eder.

Rüyada evinin damladığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ilişkin sırları paylaşmanız maddi manevi sıkıntı yaratabilir.

Rüyada evinin damladığını görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hatalarını düzelteceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada üzerine kan damlamak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada su damladığını görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, her şeyin sarpa saracağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tavandan kan damladığını görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada su damlamak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünden kan damlamak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments