Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su damlacıkları görmek

Rüyada su damlacıkları görmek

Rüyada su damlacıkları görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada su damlacıkları gördüyseniz:

  • Sezgilerimiz bizi gizli kalan konuları aydınlatmak için yönlendirebilir.

Rüyada eve su damladığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine işarettir.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, çok hayırlı haberler alacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan su damladığını görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada su damlamak beklentilerin boşa çıkmayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalettir.

Rüyada suyun damladığını görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına alamet eder.

Rüyada su damladığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Rüyada su damlacıkları görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments