Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su damlamak

Rüyada su damlamak

Rüyada su damlamak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada su damlamak gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada su damlacıkları görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına işaret eder.

Rüyada çatıdan su damladığını görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve su damladığını görmek anne babaya müjde verileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Rüyada su damladığını görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada su damlamak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalet eder.

Rüyada suyun damladığını görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments