Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavandan kan damladığını görmek

Rüyada tavandan kan damladığını görmek

Rüyada tavandan kan damladığını görmek yetki ve söz sahibi olacağına, adını kirleteceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavandan kan damladığını gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Rüyada tavandan kan damladığını görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işinden ve parasından olacağına delalettir.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kan damladığını görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden kan damlamak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine kan damlamak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, umutsuzluğa düşeceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun damladığını görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada su damlacıkları görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments