Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve su damladığını görmek

Rüyada eve su damladığını görmek

Rüyada eve su damladığını görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına delalettir.

Rüyada eve su damladığını gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlardan veya aşırılıklardan uzak durulmaması risk almak anlamına gelebilir.

Rüyada eve su damladığını görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işarettir.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan su damladığını görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada suyun damladığını görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada su damlacıkları görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada su damladığını görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada su damlamak aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments