Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin su bastığını görmek

Rüyada evinin su bastığını görmek

Rüyada evinin su bastığını görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, gönül yaralarının iyileşeceği, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada evinin su bastığını gördüyseniz:

  • İş konusunda bir gecikme ya da aksaklık olabilir, bir sorununuzu zamana bırakmalısınız.

Rüyada evine su bastığını görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içini su bastığını görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada evini su bastığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kalp kırmayacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, sinirlerinin yıpranacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin su bastığını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine yorulur.

Rüyada evin su bastığını görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, akıl vereceğine, kazancını katbekat arttıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments