Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun evini su bastığını görmek

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işarettir.

Rüyada komşunun evini su bastığını gördüyseniz:

  • Eski aşkların belirsizlik veya kararsızlık yaratmasına izin vermeyin.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek insanlara küsüleceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına inanılır.

Rüyada evini su bastığını görmek onların güvenini sarsacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada evinin su bastığını görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işaret eder.

Rüyada evine su bastığını görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine yorulur.

Rüyada evin su bastığını görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Merhabalar ruyamda komsumun evini sel bastigini gordum esyalari mahfolmus cok uzulmusum

Seher tanoba

Rüyamda komşunun evini su basiyo icwrde bebek kaliyo yu yüzüne çıkmış olmuş diye çığlıklar kopuyo sıradan olmadğini goruyoz