Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşabilir, birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişileri ziyaret edebilir, yolculuk yapabilir veya bir topluluk aktivitesine dahil olmanızı sağlayabilecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına inanılır.

Rüyada evin içini su bastığını görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine rivayet eder.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek sıkıntıların büyüyeceğine, ailesinden hayır göreceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evine su bastığını görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin su bastığını görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments