Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içini su bastığını görmek

Rüyada evin içini su bastığını görmek

Rüyada evin içini su bastığını görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, tecrübelerini aktaracağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içini su bastığını gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden, hafife almaktan veya aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada evinin su bastığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada evini su bastığını görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek sağlığını da kaybedeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içini su bastığını görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada evine su bastığını görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evin su bastığını görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments