Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine su bastığını görmek

Rüyada evine su bastığını görmek

Rüyada evine su bastığını görmek sorunlarının yakında biteceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, sevindirici haberler alınacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evine su bastığını gördüyseniz:

  • Evinize veya bir ilişkinize gerçekçi olmayan yaklaşımınız ya da yapmak istediğiniz değişiklikler sizi tuhaf veya zor bir durumda bırakabilir.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evinin su bastığını görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hayır getirecek yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine tabir olunur.

Rüyada evine su bastığını görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içini su bastığını görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, büyüyeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments