Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini su bastığını görmek

Rüyada evini su bastığını görmek

Rüyada evini su bastığını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet eder.

Rüyada evini su bastığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ya da çalıştığınız yerde ek gelirler getirebilecek, yaratıcı işler ortaya koymanızı sağlayabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada evini su bastığını görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin su bastığını görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içini su bastığını görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, rızkın gittikçe azalacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evine su bastığını görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments