Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin evini su bastığını görmek

Rüyada birinin evini su bastığını görmek

Rüyada birinin evini su bastığını görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, yüksek bir makamı olacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine rivayet eder.

Rüyada birinin evini su bastığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farkedebilir ya da yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bahtının da çok parlak olacağına inanılır.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evine su bastığını görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin su bastığını görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin su bastığını görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, ortalığın karışacağına delalet eder.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments