Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin su bastığını görmek

Rüyada evin su bastığını görmek

Rüyada evin su bastığını görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, başarılar elde edileceğine, fikirlerinin can bulacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin su bastığını gördüyseniz:

  • Gelişmelerin tam ortasında işe yarar bir plan yapabilmek zor olabilir veya her şey göründüğü kadar basit veya karmaşık olmayabilir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek elindekileri kaybedeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalettir.

Rüyada evin içini su bastığını görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada evinin su bastığını görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, koltuğunun yükseleceğine delalet eder.

Rüyada evini su bastığını görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evine su bastığını görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments