Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin sel bastığını görmek

Rüyada evinin sel bastığını görmek

Rüyada evinin sel bastığını görmek büyük özgüven kazanacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin sel bastığını gördüyseniz:

  • Bir an neşeliyken bir an sonra içine kapanık olabilirsiniz.

Rüyada evinin sel bastığını görmek yollarını ayıracağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini sel bastığını görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel bastığını görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada evi sel bastığını görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine inanılır.

Rüyada evini fare bastığını görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, işlerini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada evin su bastığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek planlarının gerçekleşeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments