Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi sel bastığını görmek

Rüyada evi sel bastığını görmek

Rüyada evi sel bastığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Rüyada evi sel bastığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapması gereken şeyleri yapmaktan veya görevleriniz yerine getirmekten ya da işleri tamamlamaktan imtina ediyor olabilirler.

Rüyada evi sel bastığını görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, en büyük acılarının dineceğine, doğru işler yapacağına işarettir.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel bastığını görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evini sel bastığını görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, olumsuz haberler alacağına yorulur.

Rüyada evinin sel bastığını görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, onları okula göndereceğine tabir olunur.

Rüyada evi karınca bastığını görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına delalettir.

Rüyada bir evi su bastığını görmek rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments