Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini sel bastığını görmek

Rüyada evini sel bastığını görmek

Rüyada evini sel bastığını görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada evini sel bastığını gördüyseniz:

  • Bazı çelişkili veya problemli durumlar kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada evini sel bastığını görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine alamet eder.

Rüyada evinin sel bastığını görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi sel bastığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işarettir.

Rüyada sel bastığını görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, dertlerin sonlanacağına delalet eder.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, gelirinin azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments