Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evini su bastığını görmek

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evini su bastığını gördüyseniz:

  • Tatmin edici görünmeyen ilişki veya anlaşmaları gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada evini su bastığını görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına rivayet eder.

Rüyada evin su bastığını görmek kurulu düzeni olacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, yeni işlere girileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içini su bastığını görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına delalettir.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek kişinin bundan zarar göreceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, üstün başarılar alacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada evinin su bastığını görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments