Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel bastığını görmek

Rüyada sel bastığını görmek

Rüyada sel bastığını görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada sel bastığını gördüyseniz:

  • Fantezilerinizi kontrol altına almazsanız, duygusal konularda hayal kırıklıkları yaşamanız söz konusu olabilir.

Rüyada sel bastığını görmek verilen emeklerin heba olacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada evini sel bastığını görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Rüyada evinin sel bastığını görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada evi sel bastığını görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine rivayet eder.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek karasızlık yaşayacağına, kafa dinleyeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine yorulur.

Rüyada mutfağı su bastığını görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, zafer elde edileceğine işarettir.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments