Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri sel bastığını görmek

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada bir yeri sel bastığını gördüyseniz:

  • Bazı yöntem veya taktikleriniz karşı direnç duvarına takılıyor olabilir.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin sel bastığını görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada evini sel bastığını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işarettir.

Rüyada evi sel bastığını görmek sıkıntıların büyüyeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada sel bastığını görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, önünü açacağına delalet etmektedir.

Rüyada her yerin su bastığını görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yeri su bastığını görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, huzurunun bozulacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments