Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini fare bastığını görmek

Rüyada evini fare bastığını görmek

Rüyada evini fare bastığını görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, hatalarını fark edeceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, arabuluculuk yapılacağına, fikirlerinin çatışacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada evini fare bastığını gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada evini fare bastığını görmek çıkış yolları bulacağına, girilen yolda zarar edileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada fareye bastığını görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada evi fare bastığını görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada evini sel bastığını görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulur.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada evinin su bastığını görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine delalettir.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek güzel ameller işleyeceğine, helal lokmalar yiyeceğine, zenginliğe rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments