Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunla yaralanmak

Rüyada kurşunla yaralanmak

Rüyada kurşunla yaralanmak çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, ruhunun şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada kurşunla yaralanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada birinin kurşunla yaralandığını görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret eder.

Rüyada kurşunla yaralandığını görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşunlanarak yaralandığını görmek yarar sağlamayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada kurşunla yaralanmak mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments