Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde kurşun görmek

Rüyada elinde kurşun görmek

Rüyada elinde kurşun görmek parasını dikkatli harcayacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada elinde kurşun gördüyseniz:

  • Rahatlıkla başa çıkmanız mümkün olan şeyler size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Rüyada kurşunu eline almak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, eskisinden de iyi olacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kurşun görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada kurşun kolye görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden kurşun almak büyük miktarda kazanç sağlayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Rüyada ayağa kurşun yemek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments