Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaktan kurşunlanmak

Rüyada bacaktan kurşunlanmak

Rüyada bacaktan kurşunlanmak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, parasının her geçen gün artacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Rüyada bacaktan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız karşılaştığınız zorlukları yenmenizde etkili olabilir.

Rüyada bacaktan kurşunlanmak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işaret eder.

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağından kurşun yemek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağında kurşun görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada bacağına kurşun yemek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulur.

Rüyada kurşunla vurulan birini görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşun yemek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments