Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun kolye görmek

Rüyada kurşun kolye görmek

Rüyada kurşun kolye görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, zahmete ve derde düşeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kolye gördüyseniz:

  • İçindeki suların duvarları yıkması için barajın sadece bir bardak suya ihtiyacı kalmış olabilir.

Rüyada kurşun kolye görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, daha bir sevileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine delalet eder.

Rüyada kurşunla vurulmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşunu tutmak sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dökülmüş kurşun görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalet eder.

Rüyada kurşunlara hedef olmak üzüntü duyacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtına kurşun yemek vefakar bir insan olunacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada silahla kurşun görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaktan kurşunlanmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, belalardan korunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments