Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kurşunlandığını görmek

Rüyada evin kurşunlandığını görmek

Rüyada evin kurşunlandığını görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, kadim dostlar edineceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalettir.

Rüyada evin kurşunlandığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, gayrimenkul başlıklı konuları veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekebilir veya istenebilir.

Rüyada evin kurşunlandığını görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, onlarla ayrı düşeceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına inanılır.

Rüyada evinin kurşunlandığını görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına inanılır.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak mallarının ve parasının bereketinin artacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kendine kurşun döktürmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahtan çıkan kurşun görmek yüzünün kızaracağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada kapının kurşunlandığını görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments