Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun kalem açmak

Rüyada kurşun kalem açmak

Rüyada kurşun kalem açmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, güç alacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem açmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapabileceğinizi veya ele alabileceğinizi düşünüyorsanız hızla devam edebilirsiniz.

Rüyada kurşun kalem açmak kötü günlerin geride kalacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem vermek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, kısmetinin kapanacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kurşun kalem görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden kurşun kalem almak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kurşun kalem toplamak yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun kalem görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments