Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun vurulmak

Rüyada kurşun vurulmak

Rüyada kurşun vurulmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, zararının büyük olacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada kurşun vurulmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuz canınızı sıkabilir.

Rüyada tek kurşunla vurulmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşun yemek vurulmak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak yeni yollara girileceğine, sevilip sayılacağına, yoğun stres altında kalacağına delalettir.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, büyük kazançlar getireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak iyi geçiminin devam edeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, çok iyi mevkilere geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments